Янев Арт

 Нашият екип започна своя път веднага след демократичните промени през 1989г. Свързахме се с туристическата индустрия, отваряйки първият частен магазин в курорта Пампорово. Започнахме собствени разработки на сувенири с български теми. Нашият копнеж по Красотата на България ни отведе в ателието на легендарния майстор на сграфито керамика Христо Иванов. Както и при Валентин Димитров – един от посветените в тайните на средновековната българска керамика. Работихме с предприятия от керамичната и порцелановата промишленост за създаване и налагане на продукти с оригинални български декорации без аналог.
Център на нашата работа е каталогът „Красотата на България“ от творчество на българския художник Янко Янев. С настъпването на строителния бум в България създадохме първите серийни професионални постери, с теми от страната, за широка употреба. С времето развихме собствена мрежа за пласиране на богата гама от български сувенири и репродукции. Разнообразието от сюжети и стилове дава на клиента простор да мечтае за уют и естетика излъчвана от българските корени в картини и образи.

Технологична база

 Фирмата ни се фокусира върху изграждане на собствено производствена база оборудвана с водещи печатни технологии на HP latex, EPSON EcoSolvent, CANON pigment ink, FUJIFILM GFX. Усвоихме широкоформатния печат и се усъвършенствахме в затворено производство на готов краен продукт. Развихме дългосрочни партньорски отношения с печатници и ателиета. Високото качество ни утвърди, като постоянен участник на българския пазар. Присъствието на нашата продукция от картини, календари, постери, картички и магнити в голям брой обекти из цялата страна ни позволява да следим пулса на българския пазар.

Продукти

Усилията ни се насочиха към качествено репродуциране на картини с различна техника на изпълнение. Изработваме ЕКО сувенири подходящи за музеи. Сувенири за туристически обекти и подаръци за бизнеса. Изработка на ексклузивни сувенири на едро. Желанието ни е да продължим да създаваме ново поколение български продукти и да градим дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори.